Igrajte odgovorno

Spletne igre na srečo so namenjene zabavi. Gre za uživanje v izzivu igranja novih iger in preizkušanja svoje pameti z avtomati, drugimi igralci in delivci v živo. Dodatno je tudi vznemirjenje ob pridobitvi nenavadnega dobitka ali jackpota. Vendar je pomembno, da igrate odgovorno, in to je tisto, kar tukaj v Gambling ORB vedno priporočamo.

V trenutku, ko je vaš glavni cilj pri spletnih igrah na srečo zadeti denar, je trenutek, ko se morate ustaviti in ponovno razmisliti o svojih prioritetah. Vaš cilj bi moral biti zabava, in če med tem osvojite nekaj AUD, to obravnavajte kot bonus. Odgovorno igranje na srečo pomeni, da ne porabite denarja, ki si ga ne morete privoščiti.

Igranje spletnih pokijev ali igralniških namiznih iger je odlična oblika zabave. Dokler igrate odgovorno, je to odličen način preživljanja prostega časa.

Če pa vi ali nekdo, ki ga poznate, kaže znake zasvojenosti, morate vedeti, kaj storiti, in o tem govori ta članek GamblingORB.

Kazalo

  Druga oblika plačljive zabave

  Druga oblika plačljive zabaveVsi se moramo zabavati. Zaradi vsega dela in nobene igre je Jack (ali Jill) dolgočasen fant (ali dekle), kot pravi pregovor. Večina zabave v Avstraliji stane denar. Izlet v kino, sedeži v operi, celo večer v lokalnem pubu s tovariši; vsi stanejo denar in spletne stave niso nič drugačne.

  Drugače je to, da lahko osvojite nekaj dolarjev, ko igrate spletne pokie ali blackjack ali karkoli drugega. To vznemirjenje ali, še huje, pričakovanje vas lahko spravi v težave. Morate vedeti, kako igrati odgovorno, in če ne morete, se morate naučiti, kako.

  Odgovorno igranje na srečo se začne z raziskavami

  Odgovorno igranje na srečo se začne z raziskavamiNikoli ne bi smeli hiteti v nič slepo. Kadar koli prvič poskusite nekaj, morate malo raziskati, da boste vedeli, v kaj se spuščate. Ne bi na primer začeli igrati blackjacka, če bi bili popolnoma nepoznani s pravili, kajne? Enako velja za katero koli obliko spletnih iger na srečo.

  Oglejte si nekaj avstralskih spletnih mest. Ne registrirajte se ali igrajte; to je samo raziskava, zato jih samo preverite. Oglejte si njihove pogoje. Če obstajajo besede, katerih pomen ne poznate, na primer »zahteve za stave«, natančno raziščite te besede. Oglejte si nekaj družabnih medijev in spletnih mest za klepet, povezanih z igrami na srečo.

  Nadzirajte svoje vedenje, ko igrate na srečo

  Vse je zelo dobro, začenši z dobrimi nameni. Ampak, če padejo na stran, se lahko znajdete v težavah, takoj ko vstopite v spletno stavno sejo. Torej se naslednji del tega GamblingORB o učenju odgovornega igranja na srečo osredotoča na to, da stojite ob strani.

  #1 Bodite previdni pri bonusih

  Bodite previdni pri bonusihVečina avstralskih igralcev na srečo začne s spletnimi stavami tako, da zahtevajo bonus dobrodošlice. To je najbolj priljubljena vrsta bonusa in vse igralnice jih imajo za privabljanje novih igralcev na svoje platforme. Narejeni so v izrazi, ki se zdijo zelo radodarni, in igralci jih pogosto zahtevajo in osvojijo nekaj denarja samo zato, da ugotovijo, da ne morejo dvigniti svojih dobitkov, dokler ne izpolnijo pogojev za stave bonusa.

  To je klasičen primer, ko bi avstralski hazarder morda izgubil pogled na časovne in denarne omejitve, ki jih je določil kot del svojih pravil o odgovornem igranju na srečo. Navdušenje ob vplačevanju potrebnih dodatnih depozitov in igranju z njimi za dostop do svojih dobitkov je prevzelo. Ne dovoli.

  #2 Razumevanje, da hiša običajno zmaga

  Razumevanje, da hiša običajno zmagaVse spletne stavne igre, pa naj gre za pokije ali namizne igre, imajo prednost hiše in odstotek RTP (vrnitev igralcu). Najmanjši rob hiše je običajno 1,5 % in to velja za nekatere različice blackjacka. Če je hišni rob 1,5 %, to pomeni, da je RTP 98,5 %. Nikoli ne boste videli RTP 100 % ali več, kar v bistvu pomeni, da boste dolgoročno izgubili. Razumevanje tega je bistveno za odgovorno igranje na srečo.

  Ekipa tukaj pri Gambling ORB v celoti priznava, da bi lahko premagali trend in kratkoročno zmagali. Toda v daljšem obdobju ali v številnih sejah boste izgubili.

  #3 Ne nasedajte hazarderjevi zmoti

  Ne nasedajte hazarderjevi zmoti“Zmota hazarderja” je prepričanje, da ponavljajoče se okoliščine ponovijo prejšnji dobitek. To je smeti. Vse ustrezno licencirane in regulirane avstralske spletne igralnice imajo RNG-je (generatorje naključnih številk), ki določajo izid iger, pa naj gre za pokije, karte ali druge namizne igre. Ključna beseda tukaj je »naključno« in razumevanje, ki je bistvenega pomena za učenje odgovornega igranja na srečo.

  Slovarska razlaga »naključnega« je »rezultat, ki se pojavi brez določenega cilja, razloga ali vzorca«. Platforme za spletne stave porabijo veliko denarja, da so RNG-ji neodvisno revidirani in potrjeni, da dajejo naključne, poštene rezultate iger. GamblingORB potrjuje, da ponavljajoče se okoliščine niso nič drugega kot naključje.

  Uporaba orodij za odgovorno igranje iger na srečo

  Če želite svoj pristop k odgovornemu igranju iger na srečo dvigniti na naslednjo raven, boste morda želeli svoje omejitve, ki ste si jih ustvarili, »formalizirati« z orodji, ki jih ponujajo spletne igralnice, ki jih uporabljate. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih orodij.

  Orodje za omejitve stav za odgovorno igranje na srečo

  To orodje vam omogoča, da nastavite dnevno, tedensko ali mesečno omejitev depozita. Ko bo na mestu, vas bo avstralska platforma opozorila, če boste poskušali preseči to omejitev. Nanj ne vplivajo denarna nakazila med različnimi denarnicami ali morebitni dvigi. Morebitna povečanja, ki jih morda poskušate narediti, ne bodo začela veljati 7 dni, medtem ko se morebitna znižanja ukrepajo takoj.

  Orodje za omejitev izgube

  naša ekipa pri Gambling ORB vam lahko pove To je preprost način za povečanje izgub. Toda z orodjem za omejitev izgube lahko omejite znesek, ki ga lahko izgubite ali prenesete v določenem obdobju.

  Orodje Gamble Responsibility Time Out Tool

  Avstralski igralci, ki imajo niz izgub, lahko s tem orodjem začasno prekinejo dostop do igralnice za od 1 do 30 dni.

  Orodje Gamble Responsibility Time Out ToolDruga orodja, ki vam lahko pomagajo pri odgovornem igranju na srečo, vključujejo:

  • Orodje za kalkulator proračuna – pomaga vam analizirati svoj dohodek in izdatke, da dosežete potencialni proračun za stave.
  • Reality Check – To orodje upošteva vse igre za pravi denar, ki jih igrate. Deluje pri postavitvi stav. Uporablja se za vsako sejo in po vsaki seji prejmete poročilo. Ni omejujoč – je informativen.
  • Samoocenjevanje odgovornega igranja iger na srečo – To je orodje, ki vam zastavi številna vprašanja o vaših igrah na srečo. Na podlagi vaših odgovorov bo pokazalo, ali igrate na srečo odgovorno ali imate morda težave.

  Zadnje od razpoložljivih orodij je orodje za samoizključitev, ki je del spodnje razprave.

  Kaj morate storiti, če menite, da ne morete nehati igrati na srečo

  Če menite, da želite prenehati z igrami na srečo, vendar imate pri tem težave, boste morda morali uporabiti orodje za samoizključitev. To je zadnji korak za vsakega Avstralca, če se boji, da ne more odgovorno igrati.

  Kaj morate storiti, če menite, da ne morete nehati igrati na srečoSamoizključitev, imenovana tudi samoprepoved, je prostovoljni korak, ki ga lahko naredi vsak avstralski hazarder. Ko začne veljati, igralca v celoti izključi iz področij spletnih mest za igre na srečo ali spletnega mesta za stave. Vse avstralske stavne platforme morajo svojim strankam zagotoviti to možnost.

  Po vsej Avstriji obstajajo različni programi samoizključitve. Ponavadi delujejo na podoben način.

  • Izberite platformo, iz katere želite biti izključeni.
  • Podpišite akt ali potrdite elektronsko potrdite s platformo trajanje izključitve.

  GamblingORB svetuje avstralskim igralcem, naj dolgo in trdo premislijo, preden aktivirajo nalog za samoizključitev. Ko je v veljavi (običajno je 24-urno obdobje hlajenja), ga ni mogoče preklicati, dokler se zahtevano obdobje izključitve ne izteče.

  Če menite, da potrebujete pomoč, je tu nekaj podpornih organizacij , s katerimi se lahko pogovorite o tem, kako odgovorno igrati na srečo, preden sprejmete prenagljeno odločitev in za nazaj obžalujete – podjetja, kot sta GamCare in BeGambleAware.org. Morda boste želeli prebrati tudi vodnik »Zasvojenost z igrami na srečo in težave z igrami na srečo« na spletnem mestu helpguide.org .

  Nazaj na vrh