Zverejnenie pridružených spoločností

Za kaj smo plačani?

Nekatere igralnice, ki jih pregledamo, nam lahko nadomestijo stroške za pisanje besedil in nam dajo napotitvene povezave. Če se registrirate na spletnem mestu igralnice s to povezavo, bomo za vas prejeli majhen namig brez dodatnih stroškov.

Za kaj smo odgovorni?

Odgovorni smo za resničnost ocen igralnic do datuma njihove objave. Trudimo se, da jih posodabljamo in mesečno preverjamo dejstva. Vendar nimamo vpliva na vire tretjih oseb . Očitke glede kakršnih koli sprememb pogojev in pogojev, vrednosti bonusov, obsega iger in drugih vidikov iger je treba posredovati neposredno platformam za igre na srečo.

Z naše strani bi bili hvaležni, če nam pošljete povratne informacije o morebitnih netočnostih na našem spletnem mestu. Izpolnite obrazec na strani Kontaktirajte nas .

Zakaj lahko zaupate ocenam GamblingORB?

Smo hitro rastoča mednarodna mreža platform za pregledovanje igralnic. GamblingORB ni samo ime – je blagovna znamka, katere ugled ceni . Za vsako vrstico besedila so resnični ljudje, ki so kot vi, svoj prosti čas preživljajo z igrami na srečo v spletnih igralnicah. Želimo deliti svojo strast z vami in upamo, da boste imeli dobro izkušnjo na naši strani in se boste spet vrnili. Več o naših vrednotah si lahko preberete na domači strani GamblingORB .

Nazaj na vrh