Najboljše igralnice 2022 z nizkimi denarnimi depoziti

igralnice z najnizjimi depoziti

Spletne igralnice so v Sloveniji in po vsem svetu vse bolj priljubljene, med seboj pa se lahko tudi občutno razlikujejo. V nekaterih morate za igro vložiti velike vsote denarja. Spet druge, o katerih bomo spregovorili v nadaljevanju, omogočajo igro z nižjimi denarnimi depoziti. V tem članku bomo govorili o igralnicah z nizkimi denarnimi vložki. Ananlizirali bomo, kaj ta posebna oblika platforme ponuja in kaj boste pridobili, če se v eni od njih registrirate še danes. Spoznali boste, da lahko ponudi igralnica z nizkimi denarnimi vložki prav toliko zabave, kot vse ostale oblike igralnic.

Najboljše spletne igralnice z najnižjimi depoziti v Sloveniji

Casino Bonus Visit
1 300€ Review Igraj Zdaj
2 100% + 100FS ZA 1. DEPOZIT Review Igraj Zdaj
3 depozit - 100% bonus až do 300 EUR Review Igraj Zdaj
4 100% bonus za prvi depozit do 250 EUR + 15 FS Review Igraj Zdaj
5 200% + 20 FS Review Igraj Zdaj
6 €500 + 25 FS Review Igraj Zdaj

Katere so prednosti spletnih igralnic z nizkimi depoziti?

Zakaj bi se sploh zabavali v spletni igralnici z nizkimi depoziti? Zakaj ne bi igrali za visoke dobitke in brez omejitev vlagali svoj denar? Nekateri igralci res najraje igrajo z visokimi vloženimi depoziti, vendar pa to lahko hitro slabo vpliva na debelino vaše denarnice. Igranje v igralnici z nizkimi vložki ponuja celo paleto prednosti, kot so:

 • Manj tveganja pri igrah
 • Manjša izguba denarja, če nas zapusti sreča
 • Manj psihičnega pritiska in stresa pri igranju
 • Bolj sproščena zabava, saj vas manj skrbi zaradi izgube ali dobitka

Na splošno takšne platforme igralcem v Sloveniji in drugod po svetu omogočajo bolj zabavno igralno izkušnjo. Če igrate z nižjimi vložki, na primer 5€ ali 10€, ne občutite strahu pred izgubo, zato boste lahko bolj sproščeno uživali v igri. Ker po vsej verjetnosti ne boste ob stotine evrov, je tveganje znatno manjše, kot pri igralnicah z višjimi vlogami.

Če bolj uživate v igranju, kot slepo stremite po visokih dobitkih, je ta tip igralnice pravi za vas. Za tiste, ki niso resni in strastni igralci, je online igralnica z nizkimi vložki pravi odgovor. Samo prijavite se, naložite nekaj manjših depozitov in uživate v igri.

Oblike bonusov v igralnicah z nizkimi depoziti

Pri igranju na tovrstnih platformah lahko igralci v Sloveniji izkoristite vrsto bonusov in promocij. Naj jih nekaj naštejemo:

 • Bonus No Deposit
 • Bonus Match Deposit
 • Brezplačne igre
 • VIP Program
 • Free Bet
 • Stava brez tveganja

Kako pridobite bonus z nizkim depozitom?

Naš nasvet je, da za pridobitev bonusa pozorno preberete pogoje ponudbe. Tam boste običajno našli vsa potrebna navodila. V večini primerov boste preprosto sledili povezavi na spletno stran ali vstavili promocijsko kodo, ko boste naložili depozit na svoj račun.

Če ni izrecno napisano kako drugače, lahko bonuse in promocije izkoristite samo enkrat. Še več, zahtevate jih lahko samo enkrat za vsak ustvarjen račun oziroma IP naslov. Poskrbite, da boste zares dobro in v celoti prebrali določila in pogoje poslovanja, saj boste tam našli tudi navodila za stave in igro. Na ta način boste dobro izkoristili vaše bonuse in ne boste po nepotrebnem izgubljali denarja.

Katere igre so vam na voljo v igralnicah z nizkim depozitom?

Izbira iger je najbolj pomemben dejavnik pri izbiri spletne igralnice. Tipičen igralec iger na srečo v Sloveniji si želi igrati različnih iger. Brez velikega nabora raznovrstnih iger lahko igralnica hitro postane dolgočasna. Na srečo imajo igralnice z najnižjimi depoziti za igralce iz Slovenije običajno tudi odlično izbiro iger. Naj naštejemo nekaj kategorij, ki jih vsekakor lahko pričakujete v teh tipih igralnic:

 • Sloti / Poker avtomati
 • Namizne igre
 • Live Dealer igre
 • Bingo / Keno

Tisoče slovenskih igralcev obožuje Slot in poker avtomate. Zaradi svoje živahne in barvite osvetlitve, odličnih zgodb in tem ter enostavnega igranja so popularni v Sloveniji, kot tudi po vsem svetu. Igralnice z nizkimi vložki vključujejo slote s 3 in 5 kolesi. Lahko imajo tudi progresivne slote, kjer lahko zadanete res visoke jackpote.

Namizne igre so skupaj s sloti osnova spletnih igralniških strani v Sloveniji. Igre Baccarat, Blackjack, Roulette, Craps, in Poker so vse neverjetno popularne. Igre na mizi običajno vključujejo karte, spretnost in seveda nekaj sreče. Stave v igralnicah z nizkim depozitom so občutno nižje, v Sloveniji lahko na primer igrate že za 5€.

Live Dealer igre so igre, ki jih igrajo v sodelovanju s pravim delilcem kart, torej v živo. Povezani ste preko video slike in igrate z živim delilcem v posebni igralnici. Izkušnja je odlična in veliko slovenskih in drugih igralcev obožuje človeški element in akcijo v živo pri tej vrsti igranja.

Ne pozabimo na še Bingo in Keno. Ti dve igri se odlično skladata z igranjem z nizkim depozitom, saj ju lahko tudi v Sloveniji igrate z nizkimi vlogami. Dobitek morda ne bo velikanski, če pa je poleg vas v igri še večje število drugih igralcev, bo količina denarja večja in lahko zadanete znaten dobitek.

Omejitve pri nizkih depozitih v Sloveniji

Poglejmo, kakšne so tipične omejitve na tovrstnih platformah v Sloveniji. Scena na slovenskem tržišču igralnic z nizkimi depoziti je dokaj konkurenčna. Kot boste videli v pregledu igralnic z nizkimi depoziti, so na voljo številne igralnice, ki novim igralcem ponujajo možnost nizkih stav. Načeloma ni težko najti igre z minimalnim depozitom za 1€. Kljub vsemu pa so najnižji depoziti v Sloveniji tipično v znesku:

Navadno je 20€ najvišja stava, do katere te igralnice sprejemajo vložke. Deset evrov in manj so najbolj pogoste omejitve stav.

PLAČILNE OPCIJE V IGRALNICAH Z NIZKIM DEPOZITOM

Vse najboljše spletne igralnice v Sloveniji z najnižjimi depoziti ponujajo bogato število plačilnih metod. Ne glede na vložek, s katerim igrate, boste denar lahko položili ali dvignili brez težav. Zato mora igralnica igralcem iz Slovenije ponuditi veliko izbiro možnosti plačila. V nadaljevanju bomo pregledali in proučili obe vrsti transakcij, depozit in dvig v spletnih igralnicah z nizkim depozitom:

Igra z najnižjim depozitom

Pri tej vrsti spletnih igralnic je depozit ključnega pomena. Na račun vložite manjšo vsoto denarja, vendar pa želite to narediti hitro in enostavno. V nadaljevanju je nekaj običajnih možnosti pri tovrstnih igralnicah v Sloveniji:

 • Visa Debit
 • Visa Credit
 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • Pay Safe Card
 • PayPal
 • Bančni transfer

Visa je verjetno najboljša metoda pri nalaganju manjših vsot denarja. Ni transakcijske provizije in položite lahko kakršno koli, tudi zelo nizko vsoto. Seveda pa so tudi ostale metode popolnoma sprejemljive. V večini primerov spletne igralnice v Sloveniji ne pobirajo provizije na depozite. To je res ključnega pomena za to vrsto spletnih igralnic. Predstavljajte si namreč, da morate plačati 5% provizije na znesek za 10€ depozit! To bi dodatno omejilo že tako omejen račun, s katerim vplačujete stave.

Dvigi

Tradicionalne spletne igralnice v Sloveniji uporabljajo bolj ali manj visoke omejitve pri dvigih. Ponekod lahko, na primer, dvignete le vsote, ki so večje od 100€. Pri igralnicah z nizkim minimalnim depozitom so meje za dvig običajno precej nižje ali pa jih sploh ni. Dvignete lahko tudi zelo nizek znesek, kot je morda 5€.

Čas obdelave v spletnih igralnicah z nizkim depozitom je v Sloveniji praviloma v skladu z industrijskimi standardi. Pričakujemo lahko izplačilo v 24 do 48 urah. Uporabljene so enake metode, kot pri dvigu depozita z Visa ali MasterCard.

Licence in certifikati v igralnici z nizkim depozitom

Če želite zaupati v mobilno igralnico z nizkim depozitom, morate nujno preveriti njihovo licenco in certifikate v Sloveniji. Če ima platforma licenco, to pomeni, da jo regulirajo slovenski uradni organi. Posledično imamo zagotovilo, da mora igralnica slediti zahtevanim postopkom, pravilom in praksam, saj takšno igralnico redno pregledujejo in revidirajo.

Spletna igralnica bo običajno prikazala svojo licenco in vključene regulacijske organe na dnu spletne strani. Če se pomaknete na spodnji del strani, boste našli vrstice, kjer je naveden uradni organ za izdajo licenc skupaj s številko licence. Če podatkov ne najdete na tem mestu, preberite pogoje poslovanja ali zavihek “O podjetju”, saj se morda nahajajo tam. V nadaljevanju vam bomo navedli nekaj uglednih regulativnih organov za igre na srečo:

Preverite tudi, ali ima igralnica z nizkimi vložki vse potrebne plačilne in varnostne certifikate. Plačilni in varnostni certifikati so za vas izrednega pomena, saj vam zagotavljajo, da so vaši osebni podatki in vse podrobnosti o plačilu skrbno varovani in zaščiteni pred zlorabo in nepooblaščenim dostopom.

Mobilne stave z nizkim depozitom

Tudi mobilno igralništvo je vse bolj priljubljeno. Velik odstotek igralcev spletnih iger na srečo igra na mobilnih napravah, kot sta pametni telefon ali tableta. Prenosniki in računalniki v priljubljenosti počasi izgubljajo svojo prednost v primerjavi z mobilnimi napravami. Mobilno igralništvo vam omogoča igranje na poti. Igrate lahko kadarkoli in od koderkoli, le internetno povezavo potrebujete.

Igralniške strani z nizkimi vložki so primerne tudi za mobilno igralništvo. Kadar igrate na vašem pametnem telefonu, verjetno ne igrate z najvišjo možno koncentracijo in je dobro, da uporabljate nižje denarne vložke. Priporočljive so torej nižje stave. Manjše zneske prenesete na svoj račun in imate nizko proračunsko zabavo na poti. V igralnicah z nizkimi depoziti lahko igrate na naslednjih napravah:

 • Android pametni telefoni
 • Android tablete
 • iPhone
 • iPad
 • Windows pametni telefoni
 • Windows tablete

Za Android pametni telefon lahko prenesete aplikacijo za igralnico z nizkimi vlogami preko Play Store, za Apple naprave lahko uporabite nalaganje iz iTunes, za Windows pametne telefone in tablete pa lahko aplikacijo prenesete preko portala Microsoft Store.

Najbolj priljubljeni ponudniki programske opreme za igralnice z nizkim depozitom

Pomembno je izbrati spletno stran, ki ponuja visoko kvalitetne igre. V igralniškem svetu je ogromno ponudnikov programske opreme, vendar pa so, kot v vseh drugih panogah, nekateri boljši in kvalitetnejši od drugih. Naša ekipa pri GamblingORB dobro pozna ponudbo in kvaliteto razvijalcev programske opreme. Za najboljšo možno oplemenitev vaših nizkih depozitov, izbirajte med igralnicami, ki imajo igre naslednjih programskih ponudnikov:

 • Microgaming
 • IGT Interactive
 • Cryptologic
 • Net Entertainment
 • Playtech
 • Evolution Gaming
 • Yggdrasil

Prav vsi od naštetih slovijo po ustvarjanju izjemno kvalitetnih iger. Predvsem Microgaming je ime, za katerega ste brez dvoma že slišali. Njihove igre so odlične in zelo primerne za igralnice z nizkimi depoziti.

FAQ

🎰 V katerih valutah lahko vplačujem vloge pri igralnici z nizkimi vložki?

Igralnice z nizkim depozitom običajno sprejemajo celo paleto različnih valut. Te igralnice lahko najdete po celem svetu in prav gotovo najdete tudi takšno, ki bo sprejemala valuto vaše države. Splošno sprejete valute so USD, EUR, GBP, CAD in NZD. USD in EUR sta daleč najbolj priljubljena izbira in sta zato tudi globalno sprejeta.

✍️ Kako se v Sloveniji registrirate v igralnici z nizkimi depoziti?

Za igralce v Sloveniji je registriranje preko naše platforme zelo enostaven postopek. Najprej morate odpreti URL povezavo do strani. Običajno najdete gumb ali povezavo, kot je “Prijavite se”, “Odprite račun” ali “Registrirajte se”. Kakorkoli že – preprosto sledite povezavam in navodilom. Običajna praksa je, da ustvarite račun z veljavnim email naslovom in ostalimi osebnimi podatki.

🎰 Kaj imajo Penny Slots skupnega z igralnicami z nizkimi depoziti?

Na obeh platformah, tako na Penny Slots kot v igralnici z nizkimi depoziti, je mogoče igrati z majhnimi vsotami denarja. Penny slots so stare slot naprave, kjer je dobesedno mogoče igrati za en sam penny. Podobno je v igralnicah z nizkimi depoziti mogoče začeti igro z minimalnim depozitom.

🛡️ Kako se lahko prepričate, da je igralnica z nizkim depozitom ugledna in vredna vašega zaupanja?

Najprej preverite podatke na naši spletni strani GamblingORB – imamo ogromno koristnih informacij in preglednih podatkov. Preglejte naše strani in poiščite koristne informacije o platformah, ki jim lahko zaupate. Ocene poiščite tudi z Google orodji in se prepričajte, da je igralnica z minimalnim depozitom regulirana in preverjena pri uradnih organih.