POLITIKA ZASEBNOSTI

V GamblingORB, ki je dostopen s https://gamblingorb-si.com/, je ena od naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži GamblingORB, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, nas ne kontaktirajte.

Dnevniške datoteke

GamblingORB sledi standardnemu postopku uporabe datotek dnevnika. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja, ki gostujejo, in del analitike storitev gostovanja. Podatki, zbrani v dnevniških datotekah, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in časovni žig, sklicevalne / izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi podatki, ki bi jih bilo mogoče osebno prepoznati. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, spremljati gibanje uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Politike zasebnosti

Na tem seznamu se lahko obrnete in poiščete pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev GamblingORB.

Oglaševalski strežniki ali oglasna omrežja drugih proizvajalcev uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo v GamblingORB, ki se pošljejo neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih straneh, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da GamblingORB nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Pravila o zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti GamblingORB ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da se za podrobnejše informacije obrnete na ustrezne pravilnike o zasebnosti teh tretjih oglaševalskih strežnikov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako odstopiti od nekaterih možnosti.

Piškotke lahko izberete prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite vedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov. Kaj so piškotki?

Podatki za otroke

Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, naj opazujejo, sodelujejo in / ali spremljajo in vodijo svoje spletne aktivnosti.

GamblingORB zavestno ne zbira osebnih podatkov, ki jih je mogoče prepoznati pri otrocih, mlajših od 18 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na našem spletnem mestu, vas močno spodbujamo, da nas takoj kontaktirate in se bomo potrudili, da bomo takoj odstranili take podatke iz naše evidence.

Samo spletna politika zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani glede informacij, ki so jih delili in / ali zbirali v GamblingORB. Ta pravilnik ne velja za nobene informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov, razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.